Απεργια Πνο / Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Newsbomb Eidhseis News / Έληξε η απεργία της πνο.

Απεργια Πνο / Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Newsbomb Eidhseis News / Έληξε η απεργία της πνο.. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00.

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της.

Apergia Pno Pote Den 8a Pragmatopoih8oyn Dromologia Ploiwn Cnn Gr
Apergia Pno Pote Den 8a Pragmatopoih8oyn Dromologia Ploiwn Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
«παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Πότε θα γίνει η απεργία της πνο. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις:

Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο.

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες αρχίζουν τα δρομολόγια άμεσα.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις: Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

Demena Sta Limania Ta Ploia Apergia Ths Pno Cyclades24
Demena Sta Limania Ta Ploia Apergia Ths Pno Cyclades24 from cyclades24.gr
Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Έληξε η απεργία της πνο. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες αρχίζουν τα δρομολόγια άμεσα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η πνο «με την πρόταση του σεεν ικανοποιείται εν. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν.

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο.

Apergia Ths Pno Stis 28 Noembrioy E Mesara
Apergia Ths Pno Stis 28 Noembrioy E Mesara from e-mesara.gr
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ.

Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η πνο «με την πρόταση του σεεν ικανοποιείται εν. Πότε θα γίνει η απεργία της πνο. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της απεργια. Πότε θα γίνει η απεργία της πνο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook